Sairaanhoitajan sijaisuus / Oriveden terveyskeskussairaala
Tampereen kaupunki, Orivesi terveyskeskussairaala

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Oriveden terveyskeskussairaala on kuntoutusosasto ja jatkohoitopaikka erikoissairaanhoidon eri potilasryhmille. Osastolla on 23 potilaspaikkaa ja hoitojaksot ovat n. 10 vrk mittaisia. Potilaiden sairauksina on mm. erilaiset infektiot, murtumat, syöpä, keuhko-, neurologiset- sekä sydänsairaudet. Osaston potilaita hoidetaan kuntouttavalla työotteella kokonaisvaltaisesti huomioiden jatkossa kotona selviytyminen.
Hoitotiimiimme kuuluu lääkäri, osastonhoitaja, apulaisosastonhoitaja, sairaanhoitajia, fysioterapeutti sekä lähi- ja perushoitajia. Osaston potilaita hoidetaan työvuorokohtaisella omahoitajamallilla.

Haemme sairaanhoitajan sijaista 1.10.-31.12.2021. Sairaanhoitajan tehtävänä on vastata potilaiden hoidon suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja koordinoinnista työvuoronsa aikana.

Tehtävään haemme Suomessa laillistettua sairaanhoitajaa. Tehtävään valitulta edellytetään lisäksi tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa, rokotuslupaa sekä LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista (LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV, ABO ja PKV-lääkelupa).

Eduksi lasketaan kokemus sairaalatyöstä ja potilaan kuntoutumista edistävästä toimintamallista.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Tiina Lähteenmäki ja apulaisosastonhoitaja Hannele Kivi, puh. 040 133 6713.

Hakuaika päättyy 13.8.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Tiina Lähteenmäki ja apulaisosastonhoitaja Hannele Kivi, puh. 040 133 6713.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot