(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitajan sijaisuus Nummelassa
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Etsimme Nummelaan Vihtiin sairaanhoitajaa vanhusten ja vammaisten tuki- ja palvelukeskukseen. Työ alkaisi heti sopimuksen mukaan ja tarve olisi ainakin vuoden loppuun asti. 

Työnkuvaus:

Sairaanhoitajan työ on päivätyötä arkisin pääasiassa muistiyksikössä, mutta vuoroja voi olla myös palvelutalon puolella. Sairaanhoitaja työskentelee tiimissä yhdessä palveluvastaavan ja lähihoitajien kanssa. Työhön kuuluu normaalit sairaanhoidolliset rutiinitehtävät, kirjaukset ja potilassuunnitelman laadinta sekä niiden seuraaminen yhdessä muun hoitotiimin kanssa. Tehtävässä voi hyödyntää omaa osaamistaan ja tarkemmista työnkuvista voidaan sopia henkilökohtaisesti.

Hakijalta odotamme:

Edellytämme hakijalta sairaanhoitajan koulutusta ja aiempi työkokemus katsotaan eduksi! Hakijalla tulee olla myös Valviran voimassaolevat laillistukset sairaanhoitajan tehtävään sekä voimassa olevat LOVe-luvat. Lisäksi potilastietojärjestelmien tuntemuksesta on iso etu. Työn kannalta positiivista olisi, että hakija on motivoitunut, luotettava ja osaava persoona.

Tarjoamme sinulle:

-Kattavan perehdytyksen työhön, sekä osaavan tiimien tuen

-Monipuolisen ja vastuullisen työn

-Kilpailukykyisen palkkauksen

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä CV:si sähköpostitse osoitteeseen mari.uusluoto@medipower.fi. Voit kertoa osaamisestasi ja kokemuksestasi sekä esittää toiveita palkan suhteen! 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Mari Uusluoto

p. 050 436 5452

Avainsanat: sijaisuus, sairaanhoitaja, vammaistyö, vanhustyö