Sairaanhoitajan sijaisuus Nummelassa
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Etsimme Nummelaan Vihtiin sairaanhoitajaa vanhusten ja vammaisten tuki- ja palvelukeskukseen. Työ alkaisi heti ja aluksi tarve on sopimuksen mukaan noin 3-4 kuukautta, jonka jälkeen hyvän tekijän on mahdollista jatkaa työtehtävässään!

Sairaanhoitajan työ on päivätyötä arkisin pääasiassa muistiyksikössä, mutta vuoroja voi olla myös palvelutalon puolella. Sairaanhoitaja työskentelee tiimissä yhdessä palveluvastaavan ja lähihoitajien kanssa. Työhön kuuluu normaalit sairaanhoidolliset rutiinitehtävät, kirjaukset ja potilassuunnitelman laadinta sekä niiden seuraaminen yhdessä muun hoitotiimin kanssa. Tehtävässä voi hyödyntää omaa osaamistaan ja tarkemmista työnkuvista voidaan sopia henkilökohtaisesti.

Edellytämme hakijalta sairaanhoitajan koulutusta ja aiempi työkokemus katsotaan eduksi! Hakijalla tulee olla myös Valviran voimassaolevat laillistukset sairaanhoitajan tehtävään sekä rokotussuojalain mukaiset voimassaolevat rokotteet. Työssä tarvitaan suomen kielen osaamista ja lisäksi potilastietojärjestelmien tuntemuksesta on iso etu. Pääasia on, että hakija on motivoitunut, luotettava ja osaava persoona.

Työ alkaa toivomuksemme mukaan mahdollisimman pian, mutta siitä voidaan neuvotella. Aluksi tarve on kokoaikaiselle henkilölle noin 3-4 kuukautta, mutta tarkemmista toiveista voidaan keskustella hakijan kanssa.

Jos paikka kiinnostaa, niin jätä pikaisesti hakemus sivuillamme ja kerro itsestäsi, koulutuksestasi sekä työkokemuksestasi. Kutsumme sinut haastatteluun ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa: Henkilöstöassistentti Aleksandra Jounila p. 040 5858 5717

 

 

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1137471
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vihti