Sairaanhoitajan sijaisuus / Lyhty-työryhmä / Nuorisovastaanotto
Lasten, nuorten ja perheiden palveluryhmä / Nuorisovastaanotto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Nuorisovastaanotto on matalan kynnyksen yksikkö, joka kokoaa yhteen tamperelaisille ja orivesiläisille nuorille suunnattuja mielenterveys-, päihde- ja seksuaaliterveyspalveluja. Toimintaa kehitetään tavoitteellisesti vastaamaan nuorten päihde- ja mielenterveyden haasteisiin erityisenä tavoitteena matalan kynnyksen palvelun, palveluohjauksen ja toiminnallisten menetelmien lisääminen. Yksikössä tulee työskentelemään noin 45 henkilöä.

Haemme sairaanhoitajan sijaista 12.11.2021 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajan sijainen tulee sijoittumaan Nuorisovastaanotossa Lyhty-työryhmään. Työryhmän vahvuus on 5 sairaanhoitajaa ja 1 psykologi. Työryhmän sairaanhoitajan keskeisimmät tehtävät ovat 13-18 -vuotiaiden nuorten voinnin arviointi ja terapeuttinen hoitotyö. Terapeuttinen hoitotyö pitää sisällään määrämittaisia, hoitosuunnitelman mukaisesti toteutettuja lyhyitä yksilö- ja ryhmäinterventiota. Sairaanhoitaja on mukana palveluohjauksessa ja antaa konsultaatiota niin yhteistyötahoille kuin nuorille ja näiden perheilleenkin. Tarvittaessa arviointi- ja konsultaatiotyö toteutuu yhteistyötahojen luokse jalkatuen. Verkostotyö ja moniammatillinen yhteistyö on keskeinen työskenteylymuoto Nuorisovastaanotossa. Myös toiminnan kehittäminen on keskeistä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja ja suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön/psykiatriseen hoitoon.

Kokemus psykiatrisesta hoitotyöstä ja työskentely nuorten kanssa katsotaan eduksi.

Toimeen valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava sairaanhoitaja Niina Immonen, p. 044 423 5526 ja vs. palvelupäällikkö Anu Vuorio, p. 050 405 8650.

Hakuaika päättyy 1.3.2021.
Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava sairaanhoitaja Niina Immonen, p. 044 423 5526 ja vs. palvelupäällikkö Anu Vuorio, p. 050 405 8650.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot