(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitajan sijaisuus Kangasalla
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme 1-2 sairaanhoitajaa Kangasalalle sijaisuuteen jonka kesto on toiveen mukaan 1-2 kk. Mahdollisuus myös jäädä pidemmäksi aikaa, jos halua riittää.

Työnkuvaus:

Työ on sairaanhoitajan työtä 2-vuorossa. Mahdollista tehdä myös 3-vuorotyötä. Työtehtävät ovat monipuolisia sairaanhoidollisia tehtäviä tehostetun palveluasumisen  yksikössä ikäihmisten parissa.

Maksamme asiallisen palkan, joka perustuu hakijan aiempaan kokemukseen. Palkka alkaen 18 €/h + lomakorvaus + vuorolisät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Työntekijältä edellytetään Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista oikeutta käyttää sairaanhoitajan ammattinimikettä. Lääkeluvista on iso etu. Toivomme työntekijältä hyviä vuorovaikutus- sekä tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoisuutta. Lisäksi ennen kaikkea oma positiivinen asenne työntekoon sekä asiakaspalveluhenkisyys ovat tässä työssä iso plussa! 

Hakuprosessi:

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, täytä hakemus sivuillamme tai laita sähköpostilla CV:si ja hakemuksesi. Kerro osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa.

Lisätietoja tarvittaessa: HR-koordinaattori Aleksandra Jounila p. 040 585 5717.

Avainsanat: sairaanhotaja, sijaisuus, palvelutalo, vuorotyö