Sairaanhoitajan sijaisuus Espoossa (2-6kk)
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Unelmoitko monipuolisesta työtehtävästä, jossa pääset tarjoamaan apua sitä tarvitseville? Haluaisitko päästä hyödyntämään omaa osaamistasi ja kehittämään sitä entisestään? 

Etsimme nyt sairaanhoitajaa 2-6 kuukauden sijaisuuteen pikaisella, mutta kuitenkin joustavalla aikataululla Espoon Matinkylään loistavien kulkuyhteyksien varrelle ikäihmisten ja muistisairaiden ryhmäkotiin.

Työnkuvaus:

Tässä työssä tehtävänäsi on toimia pääsääntöisesti ikäihmisten sekä muistisairaiden yksikössä. Tarvittaessa myös samassa kohteessa sijaitsevan kehitysvammayksikön avustaminen esimerkiksi lääkehoidossa on osa työnkuvaa. Myös hoidollinen työ sekä muiden työntekijöiden ohjaaminen kuuluu työnkuvaan. Kyseessä on 2-vuorotyö, joka painottuu arkipäiviin, mutta toivomme hakijan kykenevän tekemään vuoroja satunnaisesti myös viikonloppuisin. Tarkemmasta työnkuvasta ja työajoista sinun on mahdollista neuvotella työhaastattelussa. 

Tarjoamme:

Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä mukavan työporukan ympärillesi. Jatkuvasti kehittyvässä yksikössä saat mahdollisuuden kehittää myös omaa osaamistasi jatkuvasti. Kyseessä olisi puolen vuoden mittainen määräaikainen sijaisuus, mutta kesto on kuitenkin neuvoteltavissa. Halutessasi sinun on mahdollista työllistyä suoraan asiakasyritykseemme ja saada työsuhteelle myös jatkoa. 

Toivomme:

Sinulta toivomme sairaanhoitajan tutkintoa, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä. Kuitenkin myös loppu vaiheen opiskelijat otetaan tässä haussa huomioon. Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa, mutta tarvittaessa voit suorittaa ne myös työkohteessa. Tämä työpaikka on savuton. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi! Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660

vilma.heino@medipower.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412322
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo