(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitajan sijaisuus, Akuutti arviointi- ja kotikuntoutusyksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Akuutti arviointi- ja kotikuntoutusyksikkö

Kielotie 11 D 3. krs

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 29.04.2020 - 31.12.2021 tai sopimuksen mukaan

Oletko sinä etsimämme työntekijä sairaanhoitajan sijaisuuteen ajalle 15.4.2020-31.12.2021 Akuutti arviointi- ja kotikuntoutusyksikköön?

Yksikön tärkeimpiä työtehtäviä on mahdollistaa asiakkaan kotona asuminen äkillisissä terveystilan tai toimintakyvyn muutoksissa ja varhainen kotiutuminen sairaalasta. Akuutti arviointitiimi arvioi asiakkaan tarvitseman hoidon- ja palveluntarpeen sekä hoitaa asiakasta määräajan kotona tai asumisyksikössä. Palvelumme tukevat kotona asuvien toimintakykyä, itsemääräämisoikeutta ja valinnanvapautta.

Sairaanhoitajana tuot oman persoonasi ja ammatillisen osaamisen tiimiimme! Haluamme auttaa sinut hyvään alkuun uudessa tehtävässäsi ja siksi työkaverit perehdyttävät sinut uuteen tehtävään. Odotamme vahvaa motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn sekä taitoa asiakaslähtöiseen työskentelytapaan. Arvostamme positiivista otetta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä työyhteisötaitoja. Työn luonteesta johtuen edellytämme ajokorttia ja autolla ajotaitoa.

Eduksi luemme kokemuksen sairaalakotiutuksista, palvelutarpeen arvioinnista, voinnin arvioinnista sekä kotona työskentelystä.

Akuutissa arviointi- ja kotikuntoutusyksikössä työskentelevät kotihoidon esimies, kolme sairaanhoitajaa, viisi lähihoitajaa, toimintaterapeutti ja neljä fysioterapeuttia. Työ on kaksivuorotyötä.  Akuutti arviointi- ja kotikuntoutusyksikön sairaanhoitajat  liikkuvat koko Vantaan alueella.

Kotona asumisen tuen tulosyksikkö tarjoaa hyvin moninaisen tehtäväkentän. Yksikkö vastaa palveluista, joiden tavoitteena on tukea ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymistä. Tulosyksikkö vastaa myös vammaisten ja vanhusten keskitetystä asiakasohjauksesta. Kotona selviytymistä tuetaan akuutti arviointi- ja kotikuntoutusyksikön, kotihoidon perus- ja tukipalveluin, vammaisten- ja vanhusten päivätoiminnalla sekä vammaisten työllistymistä tukevien palvelujen avulla.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Lääkeluvan suorittamista koeajalla, ajokortia ja autolla ajotaitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2574,91 e/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, 2-vuorotyö


Yhteystiedot:

Vilkko Tuija
kotihoidon esimies
043 825 2155
tuija.vilkko@vantaa.fi

Jalonen-Tuovila Mia
kotihoidon esimies
040 661 5325
mia.jalonentuovila@nurmijarvi.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.