(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitajan sijaisuus 3 kk
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. 
Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri 
alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, 
hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella 
sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa 
työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme asiakkaallemme kantakaupungissa sijaitsevaan kuntoutusyksikköön sairaanhoitajia vuoden loppuun saakka kestävälle ajalle. Työt alkaisi mahdollisimman pian ja toiveena on, että hakija voisi tehdä täydet tunnit vuoden loppuun, mutta lyhyemmästäkin ajasta voidaan keskustella.

Työ pitää sisällään hoidollista työtä eritasoisten kuntoutujien parissa (pääasiassa aivo-, selkäydinvauriot sekä neurologiset vammat ja sairaudet) sekä erilaisia kirjauksia ja mittauksia. Sairaanhoitaja toimii muun tiimin vastaavana lähihoitajien kanssa. Työ on kolmivuorotyötä, joka kuitenkin painottuu aamu- ja iltavuoroihin. Työtä tehdään tiimeissä ja työtehtäviin perehdytetään huolella.

Toivomme hakijalta sairaanhoitajan koulutusta, suomenkielen hallitsemista ja kykyä vuorotyöhön. Aiempi kokemus kuntouttavasta työstä on etu. 

Jos sijaisuus kiinnostaa, niin jätä meille pikaisesti hakemusta. Kerro osaamisestasi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja oletko valmis työskentelemään vuoden loppuun saakka. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä. 

Avainsanat: kuntoutus, sairaanhoitaja, sijaisuus, Helsinki, vuorotyö, neurologia, aivovamma