(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitajan sijaisuuksia Tampere (palkka alk. 21 €/h)
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Etsimme Tampereelle sairaanhoitajaa sijaisuuteen neurologisen ja ortopedisen kuntoutuksen pariin. Palkkaus on valmistuneelle henkilölle alkaen 21 €/h + lomakorvaus 9 % + lisät ja kokeneemmalle voidaan tarjota enemmän, mikäli jo kokemusta edellämainituista työtehtävistä.

Työnkuvaus:

Sairaanhoitajan tehtävät neurologisten ja ortopedisten sairauksien parissa. Työ on 3-vuorotyötä. Sijaisuus alkaisi toivomuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää heinäkuuhun saakka tai halutessa voi tehdä myös elokuun loppuun. Työtä tehdään yhdessä muun tiimin kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Sairaanhoitajan tutkintoa tai yli 140-opintoviikkoa opiskelijalle

- Reipasta otetta työskentelyyn

- Hyviä vuorovaikutustaitoja

- Love-lupia

Tarjoamme sinulle:

- Kilpailukykyisen palkan

- Joustavan tavan työskennellä pidemmässä sijaisuudessa

- mielenkiintoisen työn 

- kattavan perehdytyksen tehtävään

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään. Voit hakemuksessasi kertoa tarkemmin osaamisestasi ja mihin saakka olet käytettävissä. Voit myös esittää palkkatoivomuksesi.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 5855717