(Poistunut julkaisusta)

SAIRAANHOITAJAN SIJAINEN / LÄHIHOITAJIA
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Haetaan Attendo Villa Pentbyn hoivakotiin, Raaseporiin SAIRAANHOITAJAN SIJAISTA SEKÄ LÄHIHOITAJIA TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVIIN TYÖSUHTEISIIN

Attendo Villa Pentby on Raaseporissa sijaitseva ikäihmisten hoivakoti, joka valmistui vuonna 2009. Hoivakoti on tarkoitettu asukkaille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä.

Hakijoiltamme edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin. Työn kautta saat erinomaisen näköalapaikan erilaisiin tehtäviin ja arvokasta työkokemusta. Edellytämme hakijoiltamme ruotsin kielen osaamista.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan työyhteisöömme. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen: ann-catrin.grunn@attendo.fi. Otsikoithan hakemuksesi joko ”lähihoitaja” tai "sairaanhoitaja", riippuen kumpaan tehtävään haet.