(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitajan päivätyö Nummelassa
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Etsimme Nummelaan Vihtiin sairaanhoitajaa vanhusten ja vammaisten tuki- ja palvelukeskukseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaisi mahdollisimman pian, mutta aloituksen ajankohdasta on mahdollista keskustella.

Sairaanhoitajan työ on suurimmaksi osaksi päivätyötä muistiyksikössä, mutta vuoroja voi olla myös palvelutalon puolella. Sairaanhoitaja työskentelee tiimissä yhdessä palveluvastaavan ja lähihoitajien kanssa. Työhön kuuluu sairaanhoidolliset rutiinitehtävät, kirjaukset ja potilassuunnitelman laadinta sekä niiden seuraaminen yhdessä muun hoitotiimin kanssa. Tehtävässä voi hyödyntää omaa osaamistaan ja tarkemmista työnkuvista voidaan sopia henkilökohtaisesti!

Edellytämme hakijalta sairaanhoitajan koulutusta ja aiempi työkokemus sekä tuntemus potilastietojärjestelmistä katsotaan eduksi. Hakijalla tulee olla myös Valviran voimassaolevat laillistukset sairaanhoitajan tehtävään sekä rokotussuojalain mukaiset voimassaolevat rokotteet. Pääasia on, että hakija on motivoitunut, luotettava ja osaava persoona!

Jos paikka kiinnostaa, niin jätä pikaisesti hakemus sivuillamme ja kerro itsestäsi, koulutuksestasi sekä työkokemuksestasi. Kutsumme sinut haastatteluun ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa: Henkilöstöassistentti Aleksandra Jounila p. 040 585 5717