(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitajan kesäsijaisuus
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset,
sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen
joukkoomme!

Etsimme sairaanhoitajaa 4-6 viikkoa kestävään kesäsijaisuuteen. Työkohde sijaitsee Virroilla yksityisessä vanhusten palvelutalossa. Työ on perus sairaanhoitajan työtä sisältäen asukkaiden päivittäisistä tarpeista huolehtimista, kuten lääkärikäynnit sekä apteekissa asiointi. Tarkka ajankohta aloitukseen on sovittavissa valittavan henkilön kanssa. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Työssä vaaditaan hyvää suomenkielen osaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme myös aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä. Hakijalta edellytämme sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain (559/94) mukaista sairaanhoitajan pätevyyttä sekä hakijalla tulee olla voimassaoleva Valviran laillistus.

Jos koet olevasi oikea henkilö tähän tehtävään, jätä hakemusta sivuillamme ja kerro osaamisestasi, työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisää tietoja tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 050 436 5452.