Sairaanhoitajan kesäsijaisuus (vammautuneet)
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Haemme nyt uudehkoon ja moderniin vammaispuolen palveluasumisen yksikköön sairaanhoitajaa tai loppuvaiheen sairaanhoidon opiskelijaa kesäsijaisuuteen heinä- ja elokuun ajaksi! Sinulle on tarjolla täydet työtunnit ja vuoroja onkin tarjolla välittömästi. Tässä kohteessa viihtyvät niin asiakkaat, kuin myös henkilöstö! Kohde tarjoaa aikuisille vammautuneille ja neurologisesti sairaille asiakkaille palvelu- ja intervalliasumista sekä asumisvalmennusta. Pääsetkin työskentelemään raikkaissa ja viihtyisissä työtiloissa, joissa työntekoasi helpottaa optimaaliset hoitotila ratkaisut. Työn aloitus on mahdollisimman pian ja kyseessä on päivä- tai 2-vuorotyö, toiveen mukaan.

Työnkuvaus:

Kohteen palveluasumisen puoli on suunniteltu joustavaksi ja mukautuvaksi, jotta asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita voidaan parhaan mukaan huomioida. Tällä hetkellä asiakaspaikkoja on 27 ja jokainen asukas saa oman asunnon ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen tuen yhteydestä. Asiakkaiden käytössä on toiminnallisuutta ja yhteisöllisyyttä edesauttavat yhteistilat ja yksikön arkea ohjaakin yhdessä tekeminen ja sosiaalinen yhteenkuuluvuus.

Sairaanhoitajan roolissa tulet vastaamaan asiakaskunnan lääkehoidosta ja hoidontarpeen arvioinnista. Tämän lisäksi arkityöhösi kuuluu myös toimistotyöskentelyä. Kaikki yksikön työntekijät osallistuvat vuoroissaan myös hoitotyöhön.

Hakijalla tulisi olla sairaanhoitajan tutkinto tai opinnoista vähintään 60 osp suoritettuna. Edellytämme myös voimassa olevia lääkelupia ja rokotussuojaa. Työtehtäviin soveltuu aktiivisen työotteen omaava hoitaja, jolta löytyy kiinnostusta tai aiempaa kokemusta vammaispuolen työstä!

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi vammaistyön parissa. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen kokenut esimies ovat aina tukenasi! Työllistyt kohteeseen MediPowerin kautta ja vastassasi on innostunut ja huolehtiva tiimi. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1473815
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Kangasala