(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitajan kesäsijaisuuksia
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Etsimme sairaanhoitajia kesäsijaisuuksiin kohteisiimme vanhus-, vammais- sekä kuntoutuspuolelle. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä kauttamme lähihoitajan keikkatöitä pääkaupunkiseudulle sekä keyskuntiin!

Työnkuvaus:

Kohteemme ovat pääasiassa yksityisiä palvelutaloja, vanhus- sekä vammaispuolella. Työ pitää sisällään monipuolisesti sairaanhoidollisia työtehtäviä. Tarkempiin työtehtäviin koulutetaan ja perehdytetään etukäteen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Sairaanhoitajan koulutusta

- Valviran laillistusta

- Reippautta ja oma-aloitteisuutta

- Hyviä vuorovaikutustaitoja 

Eduksi katsotaan voimassaolevat lääkeluvat sekä lainmukainen rokotussuoja!

Tarjoamme sinulle:

- Kilpailukykyisen palkan

- Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihin 

- Perehdytyksen työtehtäviin

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Kerro hakemuksessa itsestäsi, toiveistasi työn suhteen, osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 

Avainsanat: kesäsijaisuus, sairaanhoitaja, vanhustyö