(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitajan 2 sijaisuutta, Leppävaaran terveysasema
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

Sairaanhoitajan tehtävä Leppävaaran terveysasemalla. Työ on itsenäistä potilasvastaanottoa, jossa on tukena hyvä konsultaatiomahdollisuus.
Pääsääntöisesti työ on päivystysvastaanottoa, puhelimessa ja paikan päällä tapahtuvaa hoidon tarpeen arviota. Tarkkailutiloissa hoidetaan seurantaa vaativia potilaita ja ajoittain työhön kuuluu myös toimistotyötä. Olemme Leppävaaran suur-alueen pääterveysasemana kiireinen paikka. Pääset kartuttamaan hyvin vastuuta ja ammattitaitoa laajan potilasmateriaalin ansioista.
Puhelintyö tapahtuu Kilon terveysasemalla osoitteessa Trillakatu 5. Siellä työvuoroja on n. 1krt/vko ja työaika on 7-18.15 välillä. Toinen sijaisuus alkaa vuoden alusta 1.1.21 ja toinen alkaa 24.2.21.

Espoossa kehitämme jatkuvasti toimintaamme, täällä pääset mukaan kehitystyöhön. Tykkäät ideoida uusia toimintatapoja, kokeilemme niitä mielellämme.

Olethan paineensietokykyinen työhön tarttuva sairaanhoitaja. Osaat toimia kiireen keskellä loogisesti ja rauhallisesti kuitenkin päivystystyön ripeyttä vaativalla tavalla.

Olemme hyvän työilmapiirin omaava yksikkö; tule joukkoomme voimaan hyvin.

Työpaikan nimi: Leppävaaran terveysasema

Työaika: 38.15/vko/ päivätyöluonteinen jaksotyö

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään paineensietokykyä, joustavuutta, vastuunottoa ja englanninkielentaitoa. Ruotsin kielentaito luetaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme kokemusta terveysasema- ja/tai päivystysluonteisesta työstä sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Kehitysmyönteisyys ja huumorintaju plussaa.