(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/liikunnanohjaaja/kuntoutusohjaaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018
Esperi Koti Puistola on uudenkarhea kehitysvammaisten koti, joka avautui toukokuussa 2018. Esperi Koti Puistola tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista yhteensä 15 kehitysvammaiselle ja vammaispalvelun asukkaalle aivan Kajaanin keskustan tuntumassa. Puistola on turvallinen ja lämminhenkinen koti, johon omaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita. Esperi Koti Puistolassa asukkaat saavat apua, tukea ja ohjausta yksilöllisen tarpeensa sekä toimintakykynsä mukaan. Asukkaat osallistuvat kodin päivittäisiin toimiin ja arjen askareisiin monipuolisesti. Heitä kannustetaan itsenäisyyteen ja tuetaan osallistumaan omaa elämää koskevaan päätöksentekoon. Asukaskokouksissa asukkaat ideoivat viikko-ohjelmaa ja suunnittelevat tulevia menoja yhdessä ohjaajien kanssa. Toiminnan lähtökohtana on aktiivinen arki, joka on täynnä harrastustoimintaa. Yhdessä käydään keilaamassa sekä konserteissa ja jokaisen asukkaan omat harrastukset ja mielenkiinnon kohteet ohjaavat kodin arkea ja toimintoja. Arkipäivisin asukkaat osallistuvat päivä-, työ- tai avotyötoimintaan.

Haemme Puistolaan SAIRAANHOITAJAA tai LIIKUNNAN-/KUNTOUTUSOHJAAJAA kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Hakijoissa huomioidaan myös osa-aikatyötä tekevät. Työ on 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Työ on vastuullista ja sisältää monipuolisesti asukkaiden avustamista erilaisissa arjen askareissa, sekä myös omaisyhteistyötä. Tehtävänkuva määräytyy tarkemmin tehtävään valittavan henkilön koulutuksen mukaan, ja siinä huomioidaan valittavan henkilön oma osaaminen ja vahvuudet. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme sairaanhoitajan/liikunnanohjaajan/kuntoutusohjaajan tutkintoa, hygieniapassia ja lääkehoidon koulutusta (sairaanhoitajan koulutuksen omaavan kohdalla). Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja. Arvostamme kehitysvammapuolen vahvaa osaamista sekä kokemusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Anne Niskanen, puh. 050 3306587, anne.niskanen@esperi.fi.


Hakuaika päättyy 22.10.2018.