(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/geronomi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Tehtävän kuvaus


Hei sinä hoitoalan moniosaaja! Tule kanssamme toteuttamaan ja kehittämään iäkkäiden muistiasiakkaiden hoitoa.

Käynnistämme syys/lokakuussa 2019 Muistipolku -pilotin. Muistipolun tarkoituksena on tukea ja vahvistaa yksin asuvien, muistisairauteen sairastuneiden elämänhallintaa. Pilotin työntekijäksi etsimme sairaanhoitajaa/geronomia, jolla on sairaanhoidollista kokemusta, lääkehoidon osaamista ja tietämystä iäkkäiden asiakkaiden palveluverkostosta.

Työn tavoitteena on tukea muistiasiakkaiden elämänhallintaa ja kotona pärjäämistä. Työtä tehdään ja yksilöllisestä hoitoa suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa myös hänen omassa elinympäristössään. Tavoitteena voi olla esimerkiksi asiakkaan turvallisen lääkehoidon toteuttaminen, toimintakyvyn tukeminen ja asiakkaan ohjaaminen sekä neuvonta.

Olet etsimämme henkilö työskentelemään Muistipolku -pilottiin, mikäli sinulla on työkokemusta muistisairauksien hoidosta, tunnet iäkkäiden muistityön verkostoa sekä omaat erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Lisäksi olet innostunut ja tahdot kehittää muistiasiakkaiden kotona pärjäämistä tukevaa toimintaa tekemisen kautta. Työ vaatii hyviä kirjaamis- ja raportointitaitoja. Työn tukikohta on Syystien monipuolisessa palvelukeskuksessa, mutta työ edellyttää liikkumista asiakkaiden tai yhteistyötahojen luo. Työn ja työajan suunnittelu joustavasti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti tärkeää.

Muistipolku -pilotissa sairaanhoitajalla/geronomilla tulee olla edellytyksiä työskennellä Syystien yksiköissä niissä tilanteissa, kun pilotin piiriin ei ohjaudu riittävästi asiakkaita.

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi


Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Geronomi, jolla lääkehoidon osaaminen.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Valitun henkilön tulee suorittaa sairaanhoitajan LOVE -lääkeluvat 4 kuukauden sisällä aloituksesta.