(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/Geronomi
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018
Tilkantaiassa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö, jolla on kokemusta haasteellisesti käyttäytyvien ikääntyneiden hoidosta ja asiantuntijuudesta. Oletko sinä yksi heistä?

Esperin Hoivakoti Tilkantaika tarjoaa 14-paikkaisen hoivakodin ympärivuorokautista palveluasumista tarvitseville erittäin haastavasti käyttäytyville ikääntyneille. Tilkantaiassa työskentelee ikäihmisten, mielenterveystyöhön sekä dementoivien sairauksien hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Hoivakodin henkilökunta on asukkaiden apuna ympäri vuorokauden.

Haemme ammattitaitoista ja motivoitunutta SAIRAANHOITAJAA / GERONOMIA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen ikääntyneiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteenamme on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Edellytämme soveltuvaa tutkintoa, hygieniapassia sekä aikaisempaa kokemusta haastavasti käyttäytyvien ikäihmisten hoitotyöstä. Olet reipas ja rohkea hoitotyön osaaja. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi tarjoaa ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Sanna Manner, p. 050 – 3387344, sanna.manner@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 23.10.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.