Sairaanhoitaja,Espoon sairaalan päivystysosasto
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Haemme joukkoomme sairaanhoitajaa sijaisuuteen Espoon sairaalan päivystysosastolle 15.3.2021 - 31.12.2021 väliselle ajanjaksolle. Osasto sijaitsee Jorvin päivystysrakennuksen uusissa, viihtyisissä tiloissa ja on osa Jorvin sairaalakampuksella toimivaa Espoon sairaalaa.

Osaston tärkein osaamisalue on akuutti geriatria. Hoidettavana ovat ikääntyneen väestön akuutit sairaudet. Osastolla hoidetaan myös muita aikuisten lyhytaikaisia sairauksia, joissa ei ole jatkuvan monitoroinnin tarvetta ja potilaan vointi on vakaa. Keskimääräinen hoitoaika on 3 vrk. Osastolla on 22 sairaansijaa ja potilaat ohjautuvat osastolle pääsääntöisesti Jorvin sairaalan päivystyksestä kaikkina vuorokauden aikoina.

Sairaanhoitajana työskentelet moniammatillisessa tiimissä ja vastaat potilaidesi hoidon ja kuntoutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimin jäsenenä sinun tulee sitoutua potilaslähtöisen ja kuntouttavan työotteen ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Odotamme sinulta aitoa halua palvella potilaita hyvin, kykyä motivoitua työstä sekä halua oppia ja kehittää uutta.

Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Perehdytämme sinut hyvin yksikön toimintaan ja tarvitsemiesi työvälineiden käyttöön. Haastatteluja suoritetaan jo hakuaikana ja valinta tehtävään toteutetaan heti sopivan työntekijän löytyessä.

Hae mukaan osaksi iloista ja osaavaa joukkoamme!

Työ alkaa 15.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Espoon sairaalan päivystysosasto
Työaika: 114 h 45 min / 3 vkoa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja tai sairaanhoitajaopiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa iv-lupa tai sen suorittamista koeaikana, kokonaistilanteiden hahmottamista, organisointikykyä ja aktiivista kuntouttavaa työotetta ikäihmisten hoidossa sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja. Sairaanhoitajaopiskelijoilta varmistetaan lääkehoidon osaaminen Espoon sairaalan lääkehoitosuunnitelman mukaisesti.

Arvostamme akuuttihoidon ja gerontologisen hoitotyön osaamista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot