Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Tehtävän kuvaus

SAIRAANHOITAJAN TYÖTEHTÄVISSÄ TEET MERKITYKSELLISTÄ JA MONIPUOLISTA TYÖTÄ:

Sairaanhoitajan tehtävä on nuorisoikäisten lasten kasvatus-ja hoitotyö. Tehtävän kuvaan kuuluu lääkehoidon perehdytys sekä lääkehoitoon liittyvien näyttöjen vastaanotto. Sairaanhoitaja toimii osaston työryhmässä hoitotyön ja terveydenhuollon asiantuntijana ja tekee yhteistyötä perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon kanssa ja laitoksen psykologin kanssa. Lastenkodissa järjestetään säännöllisesti sairaanhoitajien kokouksia, joissa sairaanhoitajan työtä kehitetään kollegiaalisesti. Loka- marraskuussa käyttöönotettavassa Apotti toiminnanohjausjärjestelmässä lastenkodin sairaanhoitajilla on omia tehtäviä ja vastuualueita. Sairaanhoitajan työ on jaksotyötä ja se sisältää ilta-, yö- ja viikonlopputöitä.

MITÄ TYÖ SINULLE ANTAA

Tehtävä soveltuu sinulle joka koet moniammatillisen, kehittämisorientoituneen työn luontevaksi osaksi tulevaisuuttasi.

Olet erityisesti mukana perustamassa uutta lastenkotiosastoa ja kehittämässä lastenkodin laitoshoidon hoitotyötä. Pääset vaikuttamaan työyhteisösi kulttuurin rakentumiseen sekä kehittämään päihteillä ja mielenterveydellä oireilevien lasten hoitoa, joilla monet elämän ilot ja haasteet ovat vielä edessäpäin.

110-vuotista toimintavuottaan viettävä Outamon lastenkoti Lohjalla tarjoaa työsi tueksi vankan kokemuksen ja osaamisen lastenkotityön kehittämisestä. Kaikki lastenkodin osastot ovat nykyaikaisia ja varustettu kattavalla turvatekniikalla.
Outamossa on toiminnassa nelja osastoa joissa jokaisessa sairaanhoitajan tehtävä. Lisäksi meillä on sairaanhoitajia koulutuksen saaneita ohjaajan ja vastaavan ohjaajan tehtävissä. Lisäämme portaittain että jokaisella osatolla on sairaanhoitajan tehtäviä vähintään kaksi jokaisella osastolla. Vuoden 2022 alkaen olemme perusta kaksi uutta osastoa.

Helsingin kaupungin lastenkodit tarjoavat sinulle vakaan ja kehittämismyönteisen työpaikan, laadukkaan esihenkilötyön, hyvät henkilöstöedut sekä jatkuvan ammatillisen kasvun mahdollistavan toimintatavan.

Lisäksi Suomen suurimpana työnantajana Helsingin kaupunki tarjoaa työntekijöilleen heidän työurillaan monipuolisia tulevaisuuden mahdollisuuksia. Sinulla on mahdollisuus hakea työsuhdeasuntoa Helsingistä ja Lohjalta. Työterveyspalvelumme Outamon lastenkodissa tuottaa työterveys Mehiläinen

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Lisäksi edellytämme:

- Tehtävä edellyttää suuntautumista tai/ja kokemusta lasten ja nuorten hoito- ja kasvatustyöstä tai/ja päihde ja mielenteystyöstä.
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kunnioittavaa työotetta.
- Ajokortti ja ajotaito on työtehtävissä välttämätön.
- Lääkehoitolupa tai valmiudet sen hankkimiseen.
- Hygieniapassi tai valmiudet sen hankkimiseen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Vastaava ohjaaja Mirja Salo 040- 050-5721391 mirja.salo@hel.fi Vastaava ohjaaja Satu Meijers (sh) 040-6494948 satu.meijers@hel.fi (15.7 lukien) Johtaja Rolf Widercrantz rolf.widercrantz@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/lastensuojelu/lastenkodit-perhehoito/lastenkodit/outamo/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463684
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki