Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Tehtävän kuvaus

Hei sairaanhoitaja!

Haemme Kivelän osastolle 12 sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 31.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kivelä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa, Töölössä, aivan Sibeliusmonumentin kupeessa.

Osastollamme on 20 asukaspaikkaa, ja asiakkaamme ovat pääasiassa muistisairaita. Meillä olet osa moniammatillista tiimiä, johon kuuluu terapeuttien ja ohjaajien lisäksi myös eläinystävät, jotka ovat osastolle aina tervetulleita. Työkavereina sinulla on värikäs porukka alan ammattilaisia, jotka hyödyntävät koulutuksensa lisäksi työssään huumoria sekä yhteen hiileen puhaltamista. Meille on tärkeää, että osastollamme on hyvä tekemisen meininki ja mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä.

Uudesta työntekijästä pidetään hyvää huolta ja siksi panostamme hyvään perehdytykseen. Tiimiimme kuuluu myös laitoshuolto, joka huolehtii siivouksesta ja ruokahuollosta.

Asukkaiden hoidon suunnittelu tapahtuu RAI-arvioinnin pohjalta ja kirjaamiseen käytämme Apotti- järjestelmää.

Sairaanhoitajana olet osaston hoitotyön asiantuntija, osallistuen myös asiakkaidemme perushoitoon. Mikäli sinulla on taitoa kohdata muistisairaita ja toimia kuntoutumista edistävästi ja olet innostunut työskentelemään ikäihmisten parissa, olet etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa mahdollisuus edulliseen työsuhdeasuntoon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Työ on kaksivuorotyötä viikonloput mukaan lukien. Tule osaavaan tiimiimme mahdollistamaan asukkaidemme hyvää arkea!

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Sari Harakka, p. 050 582 0486 / sari.harakka@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450832
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki