Sairaanhoitaja
Stella Kotipalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

ETSIMME INNOSTAVAAN TYÖYHTEISÖÖMME LAHTEEN SAIRAANHOITAJAA

Tule osaksi innostavaa sairaanhoitaja tiimiämme. Sairaanhoitajan työ kotihoidossa vaatii rautaista ammattitaitoa ja halua kehittää osaamistaan sekä itsenäistä työotetta ja eteenpäin vievää ajattelua. Sairaanhoitajat ovat tärkeä osa yksikön toimintaa, joten takaamme uudelle sairaanhoitajallemme laadukkaan perehdytyksen.

Tiimin sairaanhoitajan työpäivät ajoittuvat arkipäiville aamuvuoroihin. Suunnittelet oman aikataulusi ja teet itsenäisiä päätöksiä. Osallistut tiimisi kanssa kentällä asiakastyöhön sekä kotisairaanhoidollisiin tehtäviin. Meillä tiimin sairaanhoitajalla on vetovastuu omasta tiimistä. Tiimin sairaanhoitajana tehtäviisi kuuluvat mm. lääkehoidon vastuu, omahoitajuuden tukeminen, tiimin sisäisen osaamisen varmistaminen sekä tiimipalaverien organisointi. Teet luontevasti yhteistyötä sairaanhoitajatiimin sisällä sekä eri tahojen kanssa ja edustat yksikköämme ulospäin.

Olet sopiva tehtävään, mikäli haluat osallistua aktiivisesti oman työsi ja työyhteisömme kehittämiseen. Olet helposti lähestyttävä, joustava sekä muita innostava ja tyylisi on viedä asiat loppuun sekä kykenet järjestelemään omat työsi. Et säikähdä sitä, että päiväsi täyttyvät monien yhtäaikaisten asioiden hoitamisesta. Hyvä stressin sietokyky ja huumorintaju ovat ehdoton edellytys meillä työskentelyyn. 

Meillä on käytössä DomaCare ja LifeCare ohjelmat. Pihlajalinnan lääkärikeskuksen kanssa yhteistyö sujuu Acute-ohjelman välityksellä. Kirjaamistaitojen ja tietokoneen käyttö on oltava sujuvaa. Työn liikkuvan luonteen vuoksi edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttö mahdollisuutta. Edellytämme sinulta sairaanhoitajan koulutusta ja tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Miksi Stella?

  • Me arvostamme työntekijöitämme - meillä esimiehet ovat lähellä ja läsnä. He ovat tukena työssäsi suoriutumisesta, niin kuin kollegatkin.
  • Meillä on käytössä Edenred liikunta- ja lounassaldo. Haluamme, että voit hyvin.
  • Tarjoamme työntekijöillemme työterveyshuollon palvelut lääkärikeskus Mehiläisessä.
  • Toimenkuvat yksikössämme ovat selkeitä, tiedät mitä sinulta odotetaan.
  • Perehdytykseen panostetaan yksikössämme ja sen tärkeys on yksi prioriteettimme.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä. Jätäthän hakemuksen meille mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Pia Ahtola, puh. 044 7320345, pia.ahtola@stella.fi.tai vastaava sairaanhoitaja Minna Kärnä p.0447342391

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot