(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Luona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Etsimme nyt sairaanhoitajaa 30.6. asti kestävään kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen vaihtelevien ja haastavien terveydenhuollon työtehtävien pariin poliisivankilaan ja vastaanottokeskustyöhön.

Tämä työ on siis juuri sinulle, jos pidät vaihtelevista työpäivistä ja työympäristöistä.

Poliisivankilan terveyspalveluita tuotetaan vuoden jokaisena päivänä sairaanhoitajan lähikiertona. Lähikierto toteutuu arkipäivisin klo 13-15 ja viikonloppuisin 12-16. Poliisivankilan sairaanhoitajana toimit itsenäisessä tehtävässä terveydenhuollon ammattilaisena ja teet tiivistä yhteistyötä poliisivankilan henkilöstön kanssa. Työ poliisivankilassa pitää sisällään mm. hoidon tarpeen arviointia, lääkehoidon toteuttamista ja hoidon jatkuvuuden varmistamista yhdessä kunnan muiden toimijoiden kanssa.

Vastaanottokeskukessa terveydenhuollon palveluita tuotetaan arkisin. Tärkein tehtäväsi on tarjota terveydenhoidollinen asiantuntemuksesi asukkaidemme käyttöön. Teet asukkaillemme terveystarkastuksia sekä autat akuuteissa sairaustapauksissa ensihoidossa ja hoidon tarpeen arvioinnissa.

Molemmissa palveluissa, joihin nyt haemme hoitajaa, edellytetään  sairaanhoitajan/terveydenhoitajan pätevyyttä.  Psykiatrinen osaaminen sekä kokemus Lifecare- ja Navitas-potilastietojärjestelmistä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme, jos sinulla on osaamista päihdehoitotyöstä.

Tärkein työvälineesi on kuitenkin asenteesi. Meillä viihdyt, mikäli et hätkähdä muuttuvia tilanteita ja et arasta itsenäistä työskentelyä ja päätöksentekokykyä. Olemme Luonalla ylpeitä rohkeudestamme tehdä asioita uudella otteella ja tätä ominaisuutta toivomme myös sinulta.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön, mukavat työkaverit, laadukkaan perehdytyksen, kilpailukykyisen palkan ja ennen kaikkea kokemuksen rikastuttamaan taustaasi. Tässä tehtävässä pääset tarjoamaan ammattitaitosi sitä kipeimmin kaipaavien avuksi.

Mikäli ilmoitus sai sinut innostumaan, toivomme kuulevamme sinusta pian. Jätä siis hakemuksesi järjestelmäämme jo tänään, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuajalla. Lisätietoja antaa vastaava hoitajamme Jaana Viljakainen 17. 18 . ja 19.2.   (puh. 046 878 7591). Toivottavasti kuulemme sinusta.