(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Silmäasema sairaala Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021
Sairaanhoitajana Silmäaseman silmäsairaalassa tehtäviisi kuuluu mm. leikkauksissa avustaminen, asiakaspalvelu ja muut silmäsairaalan työtehtävät. Edellytämme Sinulta sairaanhoitajan koulutusta ja eduksi katsomme kokemuksen silmähoitajan tehtävistä ja/tai leikkaussalissa työskentelystä, mielellään silmäkirurgian puolelta.

Etsimämme henkilö on positiivisella asenteella varustettu hoitoalan ammattilainen, jolle näkemisen asiat ovat lähellä sydäntä. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset lisäksi oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön, täsmällisyyttä sekä erinomaisia asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työ sijoittuu Lappeenrannan alkuvuonna uudistettuun myymäläsairaalaan, sekä Kouvolan silmäsairaalaan.

Vastineeksi tarjoamme Sinulle työpaikaksesi kasvavan ja kehittyvän terveyspalveluiden ja myynnin organisaation, hyvät työsuhde-edut, pääosin arkipäivävuorot ja paikan alan huipputaitajien tiimissä. Työssäsi pääset vaikuttamaan toiminnan organisoimiseen ja luomaan asiakkaalle laadukkainta palvelukokemusta.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja viikkotyöaika on sovittavissa osa-aikaisena (30 h/vko) tai kokoaikaisena. Aloitusajankohta on sovittavissa, mutta toivotamme sinut tervetulleeksi tiimiimme mahdollisimman pian. Olemme savuton työpaikka.

Jos koet tehtävän omaksesi, täytä hakemus osoitteessa https://www.silmaasema.fi/rekrytointi.html viimeistään 5.2.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut ajoittuvat alustavan suunnitelman mukaisesti viikolle 6 ja ne toteutetaan etäyhteydellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Antton Viljakainen, sähköpostitse antton.viljakainen@silmaasema.fi tai puhelimitse arkisin 044 752 5014.