(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Tehtävän kuvaus

Puistolan palvelutalo etsii joukkoonsa sairaanhoitajaa / terveydenhoitajaa vakituiseen toimeen.

Puistolassa on sairaanhoitajan/terveydenhoitajan toimi juuri sinulle, joka haluat olla mukana moniammatillisessa tiimissä, jossa pääset toteuttamaan sairaanhoitajan työtä monipuolisesti. Palvelutalomme tiimeissä työskentelee sairaanhoitaja ja lähihoitajia. Sairaanhoitajana toimit sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennalta ehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Toimit myös vastuuhoitajana ja osallistut asukkaiden perushoitoon. Työtehtäviisi kuuluu lisäksi lähihoitajien lääkehoidon näyttöjen vastaanottaminen, kotihoidon lääkärin kanssa tehtävä yhteistyö ja moniammatillisessa tiimissä hoitotyön asiantuntijana ja toteuttajana toimiminen. Saat tueksesi tiimin ammattitaitoiset lähihoitajat, joiden kanssa työ on joustavaa ja osaamistasi sekä asiantuntijuuttasi arvostetaan.

Käytössämme tällä hetkellä ovat Effica-, ja Pegasos-järjestelmät sekä kotihoidon RAI. Valmistaudumme myös Apotti-järjestelmän käyttöönottoon huhtikuussa 2021.

Työyhteisönä olemme kehittämismyönteisiä ja haluamme aina oppia uutta. Arvostamme osaamistasi ja persoonaasi, meillä voit tehdä työtä iäkkäiden asiakkaiden parhaaksi juuri sellaisena kuin olet. Tarjoamme sinulle mukavan ja huumorintajuisen työyhteisön ja hyvän perehdytyksen työhön. Meillä voit vaikuttaa työn sisältöösi sekä työvuorosuunnitteluun. Työ on kaksivuorotyötä, mutta tällä hetkellä sairaanhoitajan työtehtävät painottuvat arkiaamuihin.

Käy tutustumassa meihin ja toimintaamme Facebookissa: Seniorikeskus Helsinki, Puistolan palvelutalo.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Tervetuloa töihin Puistolaan!

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.
Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Laura Jyrä, p. 040 353 7978, laura.jyra@hel.fi osastonhoitaja Kirsi Kurvinen, p. 040 334 1810, kirsi.kurvinen@hel.fi osastonhoitaja Assi Lehtonen, p. 050 402 0716, assi.lehtonen@hel.fi palvelutalon johtaja Saija Puolanmaa, p. 050 402 0706, saija.puolanmaa@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi