(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Tehtävän kuvaus

Haluatko haasteita? Koetko akuuttisairaanhoidon ja kuntouttavan toiminnan olevan sinun juttusi?

Tule meille sairaanhoitajaksi osaksi innokasta ja kehitysmyönteistä työyhteisöamme. Olemme menossa kohti Apottia ja sairaanhoitajan työnkuva muuttuu sen myötä entistä enemmän lääkehoitoon painottuvaksi.

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen Suursuon sairaalaan 28-paikkaiselle akuuttisisätautien geriatriselle kuntoutusosastollemme. Työ alkaa 22.2.2021. Mahdollisuus vakinaistamiseen myöhemmin.

Osastolla hoidetaan ja kuntoutetaan moniammatillisessa tiimissä monisairaita seniori-ikäisiä potilaita. Potilaat tulevat jatkohoitoon lähetteellä Helsingin kaupungin omista päivystysyksiköistä ja HUS:n alueen sairaaloista. Hoidon ensisijaisena tavoitteena on potilaan kuntoutuminen kotiin tai jatkohoitopaikkaan. Kuntoutus- ja kotiutussuunnitelma käynnistyy heti ensipäivistä alkaen, potilaan saapuessa osastolle. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden eri alojen ammattiryhmien ja omaisten kanssa.

Työaikasuunnittelu toimii joustavasti, työaikalakien ja terveet työajat- suositusten mukaisesti. Perehdytämme sinut tehtäviisi hyvin. Perehdytystä tukevat opetushoitaja ja perehdytyssairaanhoitaja sekä osastomme omat hoitajat. Työ on 3-vuorotyötä.

Potilaan hyvinvointi on meille kunnia-asia. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta, sitoutuneisuutta ja oma-aloitteisuutta. Olet innokas oman alasi ammattilainen, innovatiivinen, kehitysmyönteinen ja haluat kehittää itseäsi hoitotyössä. Meillä saat oman vastuualueen sekä innokkaat ja mukavat työkaverit.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippuedun, alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa sekä mahdollisuuden edulliseen työsuhdeasuntoon työsuhteesi ajaksi.

Tervetuloa meille töihin. Meillä on iloinen tekemisen meininki!

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen akuuttihoitotyöstä ja Apotti-potilastietojärjestelmästä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Sari Rantala p. 050 365 7748 (virka-aikana) sari.h.rantala@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi