(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Tehtävän kuvaus

Tule töihin mukavaan työyhteisöön Kustaankartanon seniorikeskukseen osastolle B3! Etsimme sairaanhoitajaa perhevapaan sijaisuuteen 15.2.-15.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Työ on 2-vuorotyötä.

Osastomme B3 on 20 -paikkainen muistisairaiden asiakkaiden kodikas pitkäaikaishoidon yksikkö. Asiakkaamme tarvitsevat apua päivittäisistä arjen toiminnoista selviytyäkseen. Toteutamme osastolla yksilövastuista hoitotyötä sekä panostamme asiakkaiden hyvinvointiin ja elämänlaatuun.

Etsimme sinua, joka olet motivoitunut ikäihmisten hoitotyöstä. Voit olla vastavalmistunut sairaanhoitaja tai kokeneempi vanhustyön ammattilainen. Toivomme sinulta arvostavaa suhtautumista ikäihmisiin sekä kiinnostusta tukea ja kehittää asiakkaidemme hyvinvointia ja elämänlaatua. Odotamme sinulta hyvää asennetta sekä kykyä työskennellä moniammatillisen tiimin jäsenenä asiakkaidemme ja osastomme parhaaksi. Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden perushoito ja toimintakykyä ylläpitävä hoitotyö. Suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaan hoitoa yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa sekä vastaat lääkehoidon toteuttamisesta.

Saat perehdytyksen työhösi ja kokeneiden kollegoiden tuen. Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin laajat ja monipuoliset työsuhde-edut, kuten työmatkalippuedun, alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin sekä mahdollisuuden edulliseen työsuhdeasuntoon työsuhteesi ajaksi.

Sijaitsemme Oulunkylässä, kauniissa puistomaisessa ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi kokemuksen muistisairaiden hoitotyöstä, mutta erityisesti arvostamme innostunutta ja positiivista asennetta sekä tiimityöskentelytaitoja.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Eveliina Rantala, puh. 050 402 0738 25.1-29.1.2021/oh Piia Kokko

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi