(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme Töölön seniorikeskuksen 12-paikkaiseen, ryhmäkoti Pioniin, kehittämismyönteistä ja vanhustyöhön motivoitunutta sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänämme on huolehtia, että asukkaamme saavat elää turvallisessa, muistiystävällisessä ympäristössä, jossa he voivat kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi.

Tiimimme on moniammatillinen, jossa työskentelee kaksi sairaanhoitajaa, kuusi lähihoitajaa sekä lisäksi fysioterapeutti ja toimintaterapeutti 1pvä/vko.

Tehtäväsi sairaanhoitajana on toimia tiimissä hoitotyön asiantuntijana, osallistuen asukkaidemme hoidon suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Työskentelet yhteistyössä kotihoidon lääkärin kanssa ja toimit yhteyshenkilönä apteekkiin.

Tiimimme tämän vuoden tavoitteita ovat mm. Lean-tietoisuuden lisääminen, muistiystävällisen toiminnan kehittäminen sekä Apotti-järjestelmän käyttöönottoon valmistautuminen ja käyttöönotto.

Toivomme, että saamme sinusta joukkoomme aktiivisen ja rohkeasti uutta kokeilevan sairaanhoitajan.

Helsingin kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet ja monipuoliset työsuhde-edut esim. työterveyshuollon palvelut sekä tarvittaessa myös edullisen työsuhdeasunnon.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

oh Maarit Seppänen p. 09 310 74222, maarit.seppanen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi