(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajaa sijaisuuteen Laakson terveysasemalle. Tehtävä täytetään 1.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja se päättyy 31.12.2021.

Helsingissä on 23 terveysasemaa, joilla työskentelee yhteensä 40 mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajaa. Sairaanhoitajat kuuluvat hallinnollisesti Helsingin kaupungin Psykiatria- ja päihdepalveluiden Ensilinjan palveluihin.

Sairaanhoitajana hoidat potilaita yhteistyössä terveyskeskuslääkärin kanssa. Työsi on itsenäistä vastaanottotyötä ja edellyttää itseohjautuvaa työotetta.

Pääasiallisena kohderyhmänä ovat yli 18-vuotiaat, joilla on:
- lievää tai keskivaikeaa masennusta
- ahdistuneisuushäiriö
- tavallinen elämänkriisi
- varhaisen vaiheen alkoholin riskikäyttöä tai alkoholin haitallista käyttöä.

Vastaanotoilla tarjotaan lyhytaikaista kiireetöntä supportiivista hoitoa. Vastaanottokäyntejä on keskimäärin 1-6 kertaa. Vastaanotoille ohjaudutaan terveysaseman lääkärin tai terveydenhoitajan tekemän hoidon tarpeen arvioinnin jälkeen. Työhösi kuuluu myös hoidollisten ryhmien ohjaus, joihin on valmiit ohjausmanuaalit (masennus, ahdistus/paniikki, unettomuus). Työ on päivätyötä.

1.3.2021 alkaen Laakson terveysasema yhdistyy Töölön terveysaseman kanssa yhteiseksi Kivelän terveysasemaksi. Yhdistyneellä terveysasemalla mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajia tulee olemaan yhteensä kolme. Marraskuussa 2021 työpiste siirtyy Laaksosta Kivelään.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippuedun, alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa sekä mahdollisuuden edulliseen työsuhdeasuntoon työsuhteesi ajaksi.

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme aikaisempaa työkokemusta mielenterveyspalveluista sekä joustavaa ja kehittämisorientoitunutta sekä vahvasti itseohjautuvaa työotetta.

Luemme eduksi Helsingin kaupungin ja Psykiatria- ja päihdepalveluiden palvelujärjestelmän tuntemisen. Ammattitutkinnon jälkeen suoritetut täydennyskoulutusopinnot kuten kognitiivinen yksilöterapia sekä perhe- tai ryhmäterapiakoulutuksen sekä ruotsin kielen taidon.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Mirka Reinholm, mirka.reinholm@hel.fi, p. 040 519 0317

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi