(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Tehtävän kuvaus

Helsingissä on 23 terveysasemaa, joilla työskentelee yhteensä 40 mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajaa. Mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajat sijoittuvat hallinnollisesti Helsingin kaupungin Psykiatria- ja päihdepalveluiden Ensilinjan palveluihin.

Mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajat hoitavat potilaita yhteistyössä terveyskeskuslääkärin kanssa. Työ on itsenäistä vastaanottotyötä ja edellyttää itseohjautuvaa työotetta. Osana työtä on ohjata työparin kanssa myös itsehoitoryhmiä (masennus-, ahdistus- ja unettomuus-ryhmiä).

Pääasiallisena kohderyhmänä ovat yli 18-vuotiaat, joilla on:
- lievää tai keskivaikeaa masennusta
- ahdistuneisuushäiriö
- tavallinen elämänkriisi
- varhaisen vaiheen alkoholin riskikäyttöä
- alkoholin haitallista käyttöä

Vastaanotoilla tarjotaan lyhytaikaista kiireetöntä supportiivista hoitoa. Vastaanottokäyntejä on keskimäärin 1-6 kertaa. Vastaanotoille ohjaudutaan terveysaseman lääkärin tai terveydenhoitajan tekemän hoidon tarpeen arvioinnin jälkeen.

Haemme nyt mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajaa sijaisuuteen Kalasataman terveysasemalle (Kalasataman THK), Työpajankatu 14 A.

Kalasatamassa työskentelee 7 mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajaa. Terveys- ja hyvinvointikeskus- mallin mukaisesti mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajan työ sisältää ajoittaisia iltavuoroja.
(klo 10-18 ja klo 12-20).

Työ alkaa heti sopimuksen mukaan ja päättyy 30.9.2021.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.


Tehtävän kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:

Aikaisempaa työkokemusta mielenterveyspalveluista sekä itseohjautuvaa, joustavaa ja kehittämisorientoitunutta työotetta.

Eduksi luetaan:

Helsingin kaupungin ja Psykiatria- ja päihdepalveluiden palvelujärjestelmän tuntemus. Ammattitutkinnon jälkeen suoritetut täydennyskoulutusopinnot esim. kognitiivinen terapia sekä muut erilaiset ryhmä- perhe- ja yksilöterapiakoulutukset.
Ruotsin kielen taito.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja, Mirka Reinholm p. 09 310 15099, mirka.reinholm@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi