Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Tehtävän kuvaus

Hei sairaanhoitaja! Kiinnostaako sinua työ erilaisessa hoitoalan työpaikassa? Etsitkö työpaikkaa, jossa voit keskittyä myös kehittämistyöhön. Jos vastasit kyllä, tervetuloa osaksi huipputiimiämme!

Meitä on täällä Laajasalon palvelutalon asumisyksikössä moniammatillinen tiimi ja 30 asukasta odottamassa sinua. Asukkaat muuttavat meille alle 65-vuotiaina, mutta saavat meiltä kodin, vaikka koko loppuelämäksi. Asukkaillamme on usein neurologisista ja mielenterveydellisistä syistä johtuvia toimintakyvyn rajoitteita.

Meillä sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana koko työyhteisölle. Tehtäväsi on monipuolinen, ja siihen kuuluu asukkaiden perushoidon lisäksi hoitotyön kehittämistä tiimissä erityisesti RAI-järjestelmää hyödyntäen.

Jokaisella työntekijällämme on omaan osaamiseensa ja kiinnostukseensa liittyviä vastuutehtäviä. Sairaanhoitajana voit itse vaikuttaa paljon siihen, minkälaiseksi oma työnkuvasi muodostuu ja lähteä kehittämään toimintaa omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaisesti. Työvuorot suunnittelemme yhteisöllisesti, ja esimerkiksi arkiaamuihin painottuva työ on mahdollista.

Tiimimme toimii ennakkoluulottomasti ja avoimesti yhteisten pelisääntöjen mukaan, joten toivomme samaa myös sinulta. Meillä on hyvä työilmapiiri ja yhteishenki, joten haussa on tiimipelaaja, joka ymmärtää joustavuuden nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Asukkaamme odottavat sinulta ystävällisyyttä sekä aitoa halua auttaa ja tukea arjen tarpeissa.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jos koet, että paikka voisi olla sinua varten, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitajan LOVe-lääkeluvat tulee olla suoritettuna viimeistään koeajan puitteissa.

Päihde- ja mielenterveystyön kokemus edesauttaa tehtävässä menestymistä. Luemme eduksi kinestetiikan osaamisen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Anneli Noroma, p. 040 336 1258

Lisätietoa

https://www.facebook.com/laajasalonpalvelutalo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot