(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Tehtävän kuvaus

Olisitko sinä meidän uusi kollega ja tiimimme vahvistus? Onko selkärankaasi iskostunut toimintakykyä tukeva työote? Oletko parhaimmillasi tiimityössä? Oletko valmis laittamaan osaamisesi ja persoonasi peliin parhaan ratkaisun löytymiseksi asiakkaallesi? Jos vastaat kyllä niin arviointi- ja kuntoutusyksikkö voisi olla unelmatyöpaikkasi, kun haemme iloiseen itään ja raikkaaseen Roihuvuoreen sairaanhoitajaa monipuoliseen työhön ikäihmisten parissa.

Meillä Roihuvuoren seniorikeskuksessa toimii 30-paikkainen arviointi- ja kuntoutusyksikkö Melukylä. Talomme on tunnettu paitsi Astrid Lindgrenin lastenkirjoihin pohjautuvista yksiköiden nimistä myös yhteisöllisyydestään, luovuudestaan ja ennakkoluulottomuudestaan. Meillä kuntouttavan toiminnan mahdollisuudet ovat moninaiset sisältäen mm. kotieläimiä, puutarhanhoitoa, kulttuuria, kokkailua ja kuntosaliharjoittelua. Meillä yhdessä asiakkaiden kanssa eletään sekä arkea että juhlaa. Talossamme on paljon tapahtumia sekä asukkaille että henkilökunnalle ja sinulla on mahdollisuus päästää myös oma hoitotyön ulkopuolinen osaaminen valloilleen.

Arviointi- ja kuntoutusyksikkö Melukylässä toiminnan tavoitteena on huolellinen perehtyminen jokaisen asiakkaan yksilölliseen tilanteeseen, asiakkaan toimintakyvyn vahvistaminen moniammatillisen tiimin tuella sekä parhaan mahdollisen jatkohoidon löytäminen asiakkaalle. Jos suinkin mahdollista niin ykköstavoite on aina asiakkaan palaaminen omaan kotiin. Näiden tavoitteiden eteen teemme työtä suurella sydämellä mitä tilanne vaatikaan - teemme kotikäyntejä, pidämme kuntoutuskokouksia, kutsumme mukaan asiakkaan lähiverkostoa ja lähdemme vaikka asioille asiakkaan kanssa. Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana ja vastaa yhtenä moniammatillisen ryhmän jäsenenä hoitotyön laadusta.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Aidosti ihmislähtöistä ajattelua ja työotetta, ajan tasalla olevaa ammatillista osaamista ja innostusta ikäihmisten parissa työskentelyyn.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Anne Kanabro p. 09 310 60730, anne.kanabro@hel.fi