(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa kuntouttavan arviointiyksikön idän tiimiin Herttoniemen toimistoon.

Meillä pääset osaksi positiivista, innostunutta ja toisiaan tukevaa työyhteisöä. Haluamme perehdyttää sinut hyvin ja perehdytyksen suunnittelemme yksilöllisesti jokaisen tausta ja tarpeet huomioiden.

Kuntouttavalla arviointiyksiköllä on toimistot Herttoniemessä (idän tiimi), Malmilla (pohjoisen tiimi) ja Laaksossa (etelän ja lännen tiimit). Työtä tehdään kahdessa vuorossa noin klo 7.30- 22 vuoden jokaisena päivänä. Työympäristönäsi on asiakkaan koti, jossa toteutetaan kuntouttavaa hoitotyötä. Työkaverisi ovat sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia sekä fysio- ja toimintaterapeutteja.

Toivomme, että olet hyvä organisoimaan omaa työtäsi ja kykenet työskentelemään muuttuvissa työtilanteissa. Olet kiinnostunut uuden toiminnan kehittämisestä ja haluat olla luomassa uutta toimintamallia yhdessä työyhteisön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Haluat työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä tehden kuntouttavaa ja asiakaslähtöistä hoitotyötä. Sairaanhoitajana pääset kehittymään ja kehittämään omaa osaamistasi vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa.

Odotamme sinulta halua sitoutua toimintamallin asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Tämä edellyttää uutta ajattelua, sinnikkyyttä, joustavuutta, sekä ammatillista vahvuutta kehittyä ja kehittää omaa osaamistaan ja tiimin toimintaa.

Helsingin kaupungilla sinua odottaa monipuoliset henkilöstöedut sekä edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme ajokorttia.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Palveluvastaava Anne Kaivos, p. 040 687 3450

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi