(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2020

Tehtävän kuvaus

Hei sairaanhoitaja! Haemme Kivelän osastolle 12 uutta kollegaa vakinaiseen työsuhteeseen 1.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kivelä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Töölössä aivan Sibelius-monumentin kupeessa. Osastollamme on 20 asukaspaikkaa ja asukkaamme ovat pääasiassa muistisairaita.

Meillä olet osa tiimiä, johon kuuluu terapeuttien ja ohjaajien lisäksi myös eläinystävät, jotka ovat osastolle aina tervetulleita. Työkavereina sinulla on värikäs porukka alan ammattilaisia, jotka hyödyntävät koulutuksensa lisäksi työssään huumoria ja yhteen hiileen puhaltamista. Meille on tärkeää, että osastollamme on hyvä tekemisen meininki sekä mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä.

Mikäli mukava ja toimiva työyhteisö merkitsee sinulle paljon, kerromme, että työhyvinvointikyselyn mukaan Kivelän henkilökunnan työtyytyväisyys perustuu hyvään johtamiseen ja työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksiin. Uudesta työntekijästä pidetään hyvää huolta ja siksi panostamme hyvään perehdytykseen! Tiimiimme kuuluu myös laitoshuolto, joka huolehtii siivouksesta ja ruokahuollosta.

Asukkaiden hoidon suunnittelu tapahtuu RAI-arvioinnin pohjalta, ja kirjaamiseen käytämme Pegasos-järjestelmää. Apottiin siirrymme keväällä 2021.

Sairaanhoitajana olet osaston hoitotyön asiantuntija ja osallistut myös perushoitoon. Työ on kaksivuorotyötä viikonloput mukaan lukien. Mikäli sinulla on taitoa kohdata muistisairaita sekä toimia kuntoutumista edistävästi, ja olet innostunut työskentelemään ikäihmisten parissa, olet etsimämme henkilö!

Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet, työterveyshuollon palvelut sekä mahdollisuuden edulliseen työsuhdeasuntoon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Sari Harakka, os.14 p. 09 310 46195 sari.harakka@hel.fi osastonhoitaja Niina Ramstedt, os.12 p. 09 310 46077 niina.ramstedt@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi