(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.12.2020

Haemme Ison Omenan palvelutorin mielenterveys- ja päihdeklinikalle sairaanhoitajaa työvapaan sijaisuuteen 1.2.-27.8.2021.

Palvelutorilla MtP-klinikan sairaanhoitajan työhön kuuluu monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä, jotka sisältävät mm. hoidon tarpeen arviointia, ohjausta, neuvontaa sekä hoitotyötä. Lisäksi työhön kuuluu ajanvarausvastaanottoa. Työssä tarvitaan valmiutta nopeatempoiseen työskentelyyn sekä itsenäiseen päätöksentekoon.

Palvelutorin Mtp-klinikka on avoinna arkisin ma-to klo 8-18 ja pe 8-16. Sairaanhoitajan työvuorot suunnitellaan näille kellonajoille. Työssä ei ole päivystysvelvoitetta. Palvelutorin Mtp-klinikka on suunnattu kaikille espoolaisille aikuisille sekä 13-22-vuotiaille nuorille ilman ajanvarausta.

Etsimme kuuden sairaanhoitajan tiimiin aktiivista, innostunutta ja motivoitunutta sairaanhoitajaa, jolla on työssään ratkaisukeskeinen ote. Odotamme sinulta valmiuksia sekä yksintyöskentelyyn että tiimityöhön. Lisäksi sinulla on taito toimia ja kohdata asiakas erilaisissa vuorovaikutustilanteissa.

Työpaikan nimi: Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Ison Omenan palvelutorin mielenterveys- ja päihdeklinikka

Työaika: Päivätyö klo 8-16, 1-2 vuoroa/viikko klo 18:30 saakka.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.


Tehtävässä edellytetään: riittävää työkokemusta mielenterveys- ja päihdepalveluista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä soveltuvuutta moniammatilliseen tiimityöhön.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6.2.§:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme: nopeaa reagointikykyä, organisointitaitoa sekä Espoon kaupungin palvelujärjestelmän tuntemusta.