Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Psykiatria- ja päihdepalveluihin Malmin psykoosipoliklinikalle psykoosityöryhmään. Työryhmämme tarjoaa hoitoa ja kuntoutusta potilaille, jotka ovat toipumassa psykoosisairaudesta ja/ tai tarvitsevat pitkäaikaista seurantaan psykoosisairauden hoidossa.

Psykoosipoliklinikalla hoidamme potilaita moniammatillisesti. Jokaisella potilaalla on nimetty sairaanhoitaja vastuutyöntekijänään. Sairaanhoitajan tehtävänä on vastata potilaan hoitosuunnitelman toteutumisesta ja hoidon edistymisestä. Edellytämme sairaanhoitajalta aktiivista työotetta.

Viitekehyksenämme psykiatria- ja päihdepalveluissa on toipumisorientaatio, jossa painotamme kuntoutuksessa potilaan omia voimavaroja, osallisuutta, elämän merkitykselliseksi kokemista sekä toiveikkuuden ylläpitämistä. Potilasta kuullaan ja hänen mielipiteensä huomioidaan.

Työskentelymuotomme ovat monimuotoisia ja joustavia. Teemme tiivistä yhteistyötä potilaan perheen ja verkoston kanssa. Teemme työtämme myös liikkuen ja jalkautuen. Sairaanhoitaja tekee yhteistyötä myös vertaisohjaajien ja kolmannen sektorin kanssa.

Psykoosityöryhmän potilaat ovat paljon palveluita tarvitsevia huolenpito- ja yhteistyöasiakkaita. Teemme jatkuvasti yhteistyötä Pohjoisen terveys-ja hyvinvointikeskuksen eri toimijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Sijaisuus ajoittuu aikavälille 2.1.-30.5.2021, minkä jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa kesäsijaisena 30.8.2021 saakka.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan/ kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi aikaisemman työkokemuksen työskentelystä psykoosipotilaiden kanssa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kirsit Inkeroinen-Kalliokoski, osastonhoitaja kirsi.inkeroinen-kalliokoski@hel.fi p. 050 303 2353

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401914
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki