(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
PerusTerveys

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Etsimme sairaanhoitajaa / terveydenhoitajaa Ouluun vakituiseen työsuhteeseen osaksi kokenutta tiimiämme!

Sairaanhoitajan tehtävä on meillä on varsin itsenäinen ja pääset hyödyntämään meillä laajasti sairaanhoidollista osaamistasi. Työtehtäviisi kuuluu mm. itsenäinen vastaanottotyö, asiakkaan valmistelu ja haastattelu lääkäriä varten. Teet myös hoidontarpeen arvointia puhelimessa sekä palvelukonseptimme kehittämistä yhdessä kollegojesi kanssa. Työ on kaksivuorotyötä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihin. Työsuhteessa noudatamme yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Hyvän taustan tehtävässä menestymiselle antaa aikaisempi työkokemuksesi perusterveydenhuollon vastaanottotoiminnasta. Arvostamme lisäksi hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä ja kykyäsi sopeutua nopeisiin muutoksiin. Lisäksi edellytämme valittavalta terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain mukaisen sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan pätevyyttä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn sekä rohkean, rennon ja innovatiivisen työkulttuurin.  Kiinnostuitko? Tule osaksi PerusTerveyden tiimiä!

Hakuaika päättyy 27.11.2020, mutta hakemus kannattaa jättää heti, sillä paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa PerusTerveys Oulun palveluesimies Tarja Oinas, tarja@perusterveys.fi. P. 050-448 6987