(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Tehtävän kuvaus

Psykiatria- ja päihdepalveluiden Vuosaaren päihdepoliklinikka on yksi neljästä päihdepoliklinikasta ja osa Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskusta.

Sairaanhoitajan työhön kuuluu polikliinistä päihdeasiakkaan hoidon tarpeen arviointia, hoidon toteutusta sekä vieroitus- ja kuntoutusjaksojen suunnittelua ja lähetteen tekoa, alkoholiavovieroituksen ja antabushoidon toteuttaminen, ajokortteihin liittyvät päihdeseurannat, lastensuojelun päihdearviointeihin liittyvät seurannat yhdessä sosiaalipuolen kanssa sekä korvaushoidon toteuttaminen. Työ painottuu alkoholiavovierotukseen, mutta edellyttää perehtymistä ja työskentelyä kaikilla osa-alueilla. Hoitoa toteutetaan moniammatillisesti.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Kokemusta mielenterveys- tai päihdehoitotyöstä. Hyviä vuorovaikutus ja yhteistyötaitoja.

Luemme eduksi:

Apotti-osaamisen ja Terveys- ja hyvinvointikeskusmallin tuntemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus