(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa kolmivuorotyöhön työvapaasijaisuuteen, joka alkaa 4.1.2021 ja kestää 31.5.2021 saakka. Työsuhde jatkuu mahdollisesti myös tämän jälkeen.

Osasto 24 on 28-paikkainen kirurginen jatkokuntoutusosasto, jossa hoidetaan ja kuntoutetaan akuutisti monisairaita potilaita. Potilaat tulevat osastolle HUSin alueen sairaaloista ja joskus päivystysyksiköistä. Potilaista suuri osa on kuntoutumassa vatsa-alueen toimenpiteestä.

Osastomme toiminta-ajatuksena on potilaiden omatoimisuuteen tukeminen toimintakykyä edistävällä työotteella. Osaston hoitotyössä korostuu moniammatillisuus. Hoidon tavoitteena on potilaan kuntoutuminen mahdollisimman nopeasti ja tähän tarvitsemme kaikkien ammattiryhmien saumatonta yhteistyötä.

Haemme työyhteisöömme sitoutunutta, motivoitunutta ja positiivisen asenteen omaavaa sairaanhoitajaa. Arvostamme kokemusta akuuttihoidosta sekä halua kehittää omaa ammattitaitoa ja työyhteisön toimintaa.

Tarjoamme sinulle kehitysmyönteisen, iloisen ja avoimen työyhteisön. Uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin ja heille nimetään perehdytysvastaava. Sairaalassa perehdytyksen tukena toimivat perehdytyssairaanhoitaja ja opetushoitaja. Lisäksi Helsingin kaupunki tarjoaa runsaasti erilaista koulutusta ja mahdollisuuksia kehittyä ammatissa. Suuren työnantajan etuja ovat mm. edullinen työsuhdeasunto, työsuhdematkalippu ja alennuksia esimerkiksi liikuntapalveluihin.

Tehtävä täytetään sopivan sijaisen löydyttyä.

Suursuon sairaala on savuton sairaala.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto, erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan/ kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

apulaisosastonhoitajat Virpi Väkeväinen ja Elina Lesonen p. 09-310 69460 virpi.vakevainen@hel.fi, elina.lesonen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi