(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa vakinaiseen toimeen Helsingin kaupungin lastenpsykiatriseen työryhmään 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lastenpsykiatrinen työryhmä on perhekeskeisellä työotteella toimiva alle 13-vuotiaiden lasten ja heidän perheidensä jatkohoitapaikka, jonne he tulevat HYKS:n lastenpsykiatrisilta vastaanotoilta.

Tiimiimme kuuluvat 2 lastenpsykiatria (jotka jakavat yhtä vakanssia), 2 sairaanhoitajaa, psykologi ja sosiaalityöntekijä. Työ on perhe- ja verkostokeskeistä.
Sairaanhoitajana työhösi kuuluu lasten tapaamiset, vanhempien ohjaminen ja yhteistyö koulun ja lmuun ähiverkoston kanssa.

Meillä on säännölliset tiimikokoukset ja kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja toimintaamme lasten ja perheiden auttamiseksi.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja sopivuutta moniammatillisessa tiimissä työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden edulliseen työsuhdeasuntoon työsuhteesi ajaksi sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ylilääkäri Lisa Rekola, p. 040 737 1036, lisa.rekola@hel.fi Sairaanhoitaja Tanja Laukkanen, p. 040 568 3843

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi