(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen Psykiatria- ja päihdepalveluihin Psykoosipalveluihin Vuosaaren Psykoosipoliklinikalle psykoosityöryhmään ryhmäkuntoutukseen.

Psykoosityöryhmän ryhmäkuntoutus tarjoaa hoitoa ja kuntoutusta potilaille, jotka ovat toipumassa psykoosisairaudesta ja /tai tarvitsevat pitkäaikaista seurantaan psykoosisairauden hoidossa.
Potilaiden hoito tapahtuu erilaisissa ryhmämuotoisissa tapaamisissa.
Ryhmäkuntoutus on tarkoitettu uusiutuvien psykoosien kuntouttavaan hoitoon.

Potilaiden hoito psykoosipoliklinikalla toteutuu moniammatillisesti. Jokaiselle potilaalle nimetään sairaanhoitaja vastuutyöntekijäksi. Sairaanhoitajan tehtävänä on vastata potilaan hoitosuunnitelman toteutumisesta ja hoidon edistymisestä. Sairaanhoitajalta edellytetään aktiivista työotetta.

Psykiatria- ja päihdepalveluissa on viitekehyksenä toipumisorjentaario, mikä tarkoittaa, että painotamme kuntoutuksessa potilaan omia voimavaroja, osallisuutta, elämän merkitykselliseksi kokemista sekä toiveikkuuden ylläpitämistä. Potilasta kuullaan ja hänen mielipiteensä huomioidaan.

Työskentelymuodot ovat monimuotoisia ja joustavia. Teemme tiivistä yhteistyötä potilaan perheen ja verkoston kanssa. Teemme työtämme myös liikkuen ja jalkautuen. Sairaanhoitaja tekee yhteistyötä myös vertaisohjaajien ja kolmannen sektorin kanssa.

Psykoosityöryhmän potilaat ovat paljon palveluita tarvitsevia huolenpito ja yhteistyöasiakkaita. Teemme tiivistä yhteistyötä Lännen terveys-ja hyvinvointikeskuksen eri toimijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi työkokemuksen työskentelystä psykoosipotilaiden kanssa ja osaamisen ryhmien ohjaamisesta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tiina Kamula, osastonhoitaja 050 3458022 tiina.kamula@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi