(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen Kannelmäen palvelutaloon. Sijaisuus on 30.11.20-5.12.21 muistisairaiden yksikössä Sinikellossa. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Sinikello jakaantuu kolmeen kerrokseen. Yhdessä kerroksessa on 13 asukasta. Jokaisessa kerroksessa työskentelee sairaanhoitaja ja heidän tukenaan yksikössä on vastaava sairaanhoitaja. Valittu sairaanhoitaja tulee työskentelemään yhdessä kerroksessa toisen sairaanhoitajan työparina.

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä. Suunnittelet, toteutat ja arvioit asukkaiden hoitoa yhteistyössä muiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Tehtäviisi kuuluu tiimin hoitajien ohjaaminen, tukeminen sekä asiantuntijana toimiminen sairaanhoidollisissa ja lääkehoidon tehtävissä.

Sairaanhoitajan työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Toivomme sinulta aitoa innostusta työskennellä ikäihmisten kanssa, oma-aloitteisuutta, reipasta työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Helsingin kaupungilla on hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Työ on kaksivuorotyötä, joka sisältää ilta-ja viikonloppuvuoroja.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Riitta Jalava, johtaja, p. 09 310 48811, riitta.jalava@hel.fi Eriikka Niinikoski-Makkonen, vastaava sairaanhoitaja, p. 09 310 24543, eriikka.niinikoski-makkonen@hel.fi Sanna Kumpulainen, osastonhoitaja, p. 09 310 69914, sanna.kumpulainen@hel.fi, tavoitettavissa 26.10 alkaen

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi