Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa Koskelan seniorikeskuksen arviointi-ja kuntoutusyksikköön F3. Sijaisuus alkaa 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 31.8.2021 asti. Haastattelut aloitetaan hakuaikana. Myös ammattiin valmistuvat huomioidaan haussa.

Henkilökuntamme on innostunutta ja ammattitaitoista. Yksikössämme on hyvä työilmapiiri ja perehdytämme uuden työntekijän.
Käytössämme on Pegasos-asiakastietojärjestelmä ja Rai-HC-arviointijärjestelmä. Toteutamme terveet työajat periaatteita ja yhteisöllistä työvuorosuunnittelua.

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana ja vastuuhoitajana moniammatillisessa tiimissä ja työhösi sisältyy asiakkaan hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi. Sairaanhoitajana teet hoidon tarpeen määrittelyä, toimit yhteistyössä lääkärin kanssa, vastaat lääkehoidon toteuttamisesta ja toimit vuorovastaavana iltaisin ja viikonloppuisin.
Keskeistä hoitotyössä on asiakkaan kuntoutumisen, toimintakyvyn ja voimavarojen tukeminen, yksilöllinen ja yhteisöllinen toimintatapa sekä yhteistyö asiakkaan läheisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Noudatamme kinestetiikan mukaista tapaa toimia ja koulutamme henkilökuntamme kinestetiikkaan. Yksikkömme on saanut Suomen Kinestetiikkayhdistyksen myöntämän laatusertifikaatin.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, arvostavaa suhtautumista ikäihmisiin ja kuntouttavan, asiakaslähtöisen, hoitotyön osaamista.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa (Laki 1227/2016).

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Mirja Heino p. 09 310 51981 ja aoh Marjo Nieminen p. 09 31050866

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393782
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki