(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Pohjola Sairaala on ortopediaan keskittynyt sairaalaverkosto. Intohimonamme on tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja – vammojen laadukas ja tehokas hoito. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä.
 
Pohjola Sairaala toimii viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa ja on osa OP Ryhmää.
 
Etsimme Sairaanhoitajaa perioperatiiviseen hoitotyöhön Helsinkiin määräaikaiseen työsuhteeseen.
 
Tehtävästä

 

Sairaanhoitajan tehtävään kuuluu leikkauspotilaan perioperatiivinen hoitotyö. Huolehdit leikkauspotilaan vastaanottamisesta ja valmistelusta leikkaukseen, leikkauksen jälkeisestä valvonnasta ja ohjauksesta sekä potilaan kotiuttamisesta ja siihen liittyvästä neuvonnasta. Leikkaussalissa tehtäviisi kuuluu anestesia- ja/tai instrumenttihoitajan sekä salivalvojan tehtävät.
 
Odotamme

 

Työ edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa ja vähintään vuoden mittaista aiempaa kokemusta perioperatiivisista hoitotöistä. Odotamme myös kokemusta ortopedisen potilaan hoidosta. Ymmärrät eri anestesiamuotojen hallintaa sekä leikkausasentojen vaikutukset potilaan hyvinvointiin. Olet tiimityöskentelijä, antaen oman panoksesi hyvillä vuorovaikutustaidoilla yhdessä menestymiseen. Työskentely heräämätyössä on sinulle mieluisaa ja ymmärrät sen arvon kokonaisuutta. Haluat tuottaa asiakkaalle ensiluokkaisen kokemuksen sairaalan kokonaisvaltaisessa hoitoketjussa.
 
Tarjoamme

 

Pohjola Sairaalassa työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Asiakas on meille tärkeässä roolissa, joten pääset tuottamaan asiakkaille ensiluokkaista asiakaskokemusta hoidon jokaisessa vaiheessa. Pohjola Sairaala kuuluu OP Ryhmään ja sen kautta myös ison talon työsuhde-edut ovat käytössäsi.
 
Tästä eteenpäin 

 

Kiinnostuitko? Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Pohjola Sairaalan leikkausosaston tiimiesimies Sari Terhoon puh 050 5189246.

 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae tehtävään 25.10.2020 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.
 
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely sekä Valviran tarkastus.
 
Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama ortopedinen sairaala, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. www.pohjolasairaala.fi

#LP-KPI1