(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Onko sinulle tärkeää, että tekemäsi työ on aidosti merkityksellistä? Haluatko päästä osaksi kannustavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä, jossa jokaisella on aikaa kohdata asiakkaat heidän yksilölliset tarpeet huomioiden? Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt SAIRAANHOITAJAA tehostetun palveluasumisen yksikköön Turkuun.

Sairaanhoitajana tuet ja avustat erityisen tuen tarpeessa olevia asiakkaita heidän arjessaan. Työtehtävät sisältävät ohjausta muun muassa kodinhoidollisissa tehtävissä ja muissa arkipäiväisissä askareissa. Lisäksi huolehdit yksikön lääkehoidosta yhdessä kollegoidesi kanssa. Palvelun lähtökohtana on asiakkaan oman elämänrytmin ja itsenäisyyden kunnioittaminen. Yksikössä järjestetään erilaista yhteistä toimintaa asiakkaiden ja henkilökunnan toiveiden mukaisesti. Työssä painotetaan asiakkaan omien vahvuuksien tunnistamista ja tukemista, eettisten arvojen huomioimista sekä oikeuksien toteutumista.Työ on 3-vuorotyötä, mutta joustamme työntekijöiden suuntaan, eli myös 2-vuorotyö mahdollinen. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja kyseessä on määräaikainen sijaisuus 5/2021 saakka.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan AMK- tai opistotason tutkintoa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöstön keskusrekisteriin.  Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden parissa työskentelystä. Heidän kanssaan työskentely on sinulle mielekästä ja sinulla on empaattinen sekä asiakaslähtöinen työote. Loistavat kommunikointitaidot ovat ensiarvoisen merkittävässä asemassa työssä menestymisen kannalta. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. LOP / LOVe-luvat on mahdollista suorittaa asiakkaamme kautta.

Tarjoamme sinulle aidosti merkityksellisen työn, jossa pääset kehittymään monipuolisissa tehtävissä. Pääset olemaan oleellinen osa laadukkaan hoidon ja palvelun tuottamista yksikön asiakkaille. Tukenasi työssä menestymiselle ovat ammattitaitoinen ja motivoitunut työyhteisö. Lisäksi tarjoamme sinulle Personalhusetin HR-konsultin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Tehtävässä palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. 

Tule meille töihin! Hae tehtävää oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Emmi Sivén, emmi.siven@personalhuset.fi / 050 599 9210. Me- ja tuleva työyhteisösi odotamme jo innolla yhteydenottoasi!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä