(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

RekryDiili on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Siuntio on läntisellä Uudellamaalla sijaitseva maalaisidyllinen rannikkokunta, josta on hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle. Siuntion terveyskeskus sijaitsee kunnan keskustassa lähellä kaikki palveluita.

Siuntion kunta kutsuu joukkoonsa luotettavia ja lämminhenkisiä

SAIRAANHOITAJIA

Tarjolla on:

  • vakituinen työsuhde terveyskeskuksen 20-paikkaisella vuodeosastolla, jossa pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä osana motivoitunutta ja ammattitaitoista joukkoa
  • työtehtävä tiiviissä työyhteisössä, jossa tutustut helposti uusiin ihmisiin ja pääset vaikuttamaan asioihin konkreettisesti sekä tuomaan esille omaa osaamistasi
  • mahdollisuus toimia oman työvuoron vuorovastaavana ja tehdä itsenäistä, vastuullista ja palkitsevaa työtä
  • mahdollisuus kehittää omaa kielitaitoasi kaksikielisessä työyhteisössä
  • KVTES:n mukainen palkkaus erinomaisine työterveyspalveluineen sekä kulttuuri- ja liikuntaetuineen

Sairaanhoitajana työhösi kuuluu mm. hoitotyön suunnittelu ja sen vaikuttavuuden seuranta, lääkehoidon suunnittelu ja toteutus sekä erilaiset hoitotoimenpiteet ja tutkimukset. Työnantajana tarjoamme sinulle laajan perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi.

Hakijalta edellytetään:

  • sairaanhoitajan pätevyyttä (perustana on laki terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä (599/1994))
  • yksilövastuuseen nojaavaa aktiivista työotetta
  • palveluhenkisyyttä ja luovaa asennetta
  • kuuntelutaitoa ja kunnioitusta asiakasta kohtaan

Työ on kolmivuorotyötä. Työvuorosuunnittelussa pyritään mahdollisuuksien mukaan huomioimaan työntekijän yksilölliset tarpeet ja toiveet.

Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 § edellyttämä rokotussuoja. Lisäksi tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon antama lääkärintodistus terveydentilastaan.

Työssä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työ täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti osoitteessa https://rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat/ tai lähetä se osoitteeseen espoo@rekrydiili.fi.

Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse: 040 554 9339 / Auli Miettinen, RekryDiili