(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa Tammikotiin vakituiseen tehtävään 1.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tammikoti on yhteensä 24-paikkainen arviointi- ja kuntoutusyksikkö, jossa tarjotaan lyhytaikaista hoitoa. Osa paikoista on varattu ikääntyneille päihdekuntoutujille. Arviointi- ja kuntoutusyksikössä arvioidaan asiakkaiden kotona pärjäämistä ja pyritään arkikuntoutuksen avulla mahdollistamaan päivittäisistä toiminnoista selviytyminen tarvittavin avuin kotioloissa arviointi- ja kuntoutusjakson jälkeen. Jokaiselle asiakkaalle tehdään kuntoutumista tukeva suunnitelma, jota toteutetaan päivittäisessä arjessa. Työtämme Tammikodissa ohjaa asiakaslähtöinen, kuntouttava ja asiakkaan voimavaroja tukeva työote.

Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana ja osallistuu päivittäiseen hoitotyöhön. Sairaanhoitaja suunnittelee, toteuttaa ja arvioi asiakkaiden hoitoa osana moniammatillista tiimiä. Tammikodin moniammatillisessa tiimissä työskentelee sairaanhoitajien lisäksi lähihoitajia, sosiaaliohjaaja, fysioterapeutti, toimintaterapeutti sekä lääkäri. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat myös lääkehoitoon liittyvät työtehtävät.

Toivomme sinulta positiivista asennetta, joustavuutta, hyviä tiimityötaitoja sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn sekä huumorintajuisen tiimin, jossa on hyvä yhteishenki.

Helsingin kaupunki tarjoaa hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden edulliseen työsuhdeasuntoon työsuhteesi ajaksi sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Karoliina Aho, p. 09 310 24744, karoliina.a.aho@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/syystien-seniorikeskus/arviointi/