(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme Töölön seniorikeskuksen palveluasumisen Ooppera- tiimiin vanhustyöhön sitoutunutta, aktiivista ja kehittämismyönteistä sairaanhoitajaa. Oopperassa on 24 asuntoa.

Sairaanhoitajana työhösi kuuluu asukkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Työssäsi korostuvat yhteistyö omaisten ja läheisten kanssa, asukkaan terveydentilan ja lääkehoidon seuranta ja toteutus. Lisäksi työtehtäviisi sisältyy kliinisen hoitotyön ohessa opiskelijaohjausta.

Arvostamme aiempaa työkokemusta kotihoidossa tai kotona asumista tukevissa toiminnoissa. Tarjoamme haasteellisen työn vireässä ja jatkuvasti kehittyvässä työyhteisössä. Käytössämme on Effica- ja Pegasos- asiakastietojärjestelmät sekä RAI- tietojärjestelmä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi: RAI-, Effica- ja Pegasos- järjestelmien tuntemisen ja käyttökokemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Marjo Kytö, p. 050 402 6061, marjo.r.kyto@hel.fi Osastonhoitaja Jenni Wiro, p. 050 344 4572, jenni.wiro@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi