Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Tehtävän kuvaus

Suursuon sairaalan osasto 13 on 25 -paikkainen akuutti geriatrinen kuntoutusosasto, jossa hoidetaan ja kuntoutetaan akuutisti sairaita potilaita. Potilaat tulevat osastolle jatkohoitoon HUS:in päivystysyksiköistä ja HUS:n alueen sairaaloista. Osaston toiminta-ajatuksena on potilaiden omatoimisuuteen tukeminen toimintakykyä edistävällä työotteella. Hoitotyössä korostuu moniammatillisuus. Hoidon tavoitteena on, että potilas kuntoutuu mahdollisimman nopeasti ja tähän tarvitsemme kaikkien ammattiryhmien saumatonta yhteistyötä.

Haemme työyhteisöömme innostunutta ja positiivisen asenteen omaavaa sairaanhoitajaa.

Odotamme Sinulta sitoutuneisuutta, paineensietokykyä, reipasta mieltä sekä halua olla mukana kehittämässä osastomme toimintaa. Tarjoamme Sinulle kehitysmyönteisen, nuorekkaan ja avoimen työyhteisön, jossa keskustellaan asioista. Haluamme perehdyttää Sinut uuteen työyksikköön ja työtehtäviin. Sairaalassa perehdytyksen tukena toimivat perehdytyssairaanhoitaja ja opetushoitaja.
Lisäksi Helsingin kaupunki tarjoaa runsaasti erilaista ammattiasi tukevaa koulutusta ja mahdollisuuden kehittyä ammatissa. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Osastolla on käytössä yhteisöllinen työvuorojen suunnittelukäytäntö, jossa työntekijät suunnittelevat osittain omat työvuoronsa terveet työajat-suositusten mukaisesti. Uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin, työvuorosuunnitteluun ja työympäristöön. Perehdytyksen tukena toimivat mm. perehdytyssairaanhoitaja ja opetushoitaja.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Sirke Bergman, p. 09 310 69478, sirke.bergman@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386114
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki