Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Tehtävän kuvaus

Hei sairaanhoitaja!
Kiinnostaako sinua työ erilaisessa hoitoalan työpaikassa? Kiinnostaako sinua kehittyä urallasi ratkaisukeskeisempään ja voimavaralähtöisempään suuntaan? Etsitkö työpaikkaa, missä voit todella keskittyä myös kehittämistyöhön. Jos vastasit kyllä, niin tervetuloa osaksi meidän huipputiimiämme! Meitä on täällä Laajasalon palvelutalon asumisyksikössä moniammatillinen tiimi ja 30 asukasta odottamassa sinua. Asukkaat muuttavat meille alle 65-vuotiaina, mutta saavat meiltä kodin, vaikka koko loppuelämäksi. Asukkaillamme on usein neurologisista ja mielenterveydellisistä syistä johtuvia toimintakyvyn rajoitteita.

Meillä sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana koko työyhteisölle. Tehtävä on monipuolinen ja siihen kuuluu niin asukkaitten perushoitoa kuin hoitotyön kehittämistä moniammatillisessa tiimissä. Meillä jokaisella työntekijällä on omaan osaamiseen ja kiinnostukseen liittyviä vastuutehtäviä, joita suunnitellaan ja toteutetaan vastuutiimeittäin. Sairaanhoitajana voit itse vaikuttaa paljon siihen, minkälaiseksi oma työnkuva muodostuu ja lähteä kehittämään toimintaa omien vahvuuksien ja mielenkiinnon mukaisesti. Työvuorot meillä suunnitellaan yhteisöllisesti ja esimerkiksi arkiaamuihin painottuva työvuorosuunnittelu on mahdollista. Avustamme tarvittaessa asunnon saamisessa ja työt voi aloittaa sopimuksen mukaan.

Moniammatillinen tiimimme toimii ennakkoluulottomasti ja avoimesti yhteisten pelisääntöjen mukaan, joten toivomme sitä myös sinulta. Meillä on hyvä työilmapiiri ja yhteishenki, joten haussa on tiimipelaaja, joka ymmärtää yhteisten pelisääntöjen noudattamisen merkityksen ja toisaalta joustavuuden nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Asukkaamme odottavat sinulta ystävällisyyttä ja aitoa halua auttaa ja tukea arjen tarpeissa. Työyhteisömme odottaa sinulta erityisesti ennakkoluulottomuutta, tekemisen meininkiä ja halua oppia uutta. Sinun ei siis tarvitse olla mestari ja voit olla myös vasta valmistunut ammattilainen. Saat meillä hyvän perehdytyksen sekä asukkaitten, työyhteisön ja esimiehen tuen. Jos koet, että paikka voisi olla sinua varten, niin ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto: Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi: Päihde- ja mielenterveystyön kokemus edesauttaa tehtävässä menestymistä ja luemme eduksi kinestetiikan osaamisen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Anneli Noroma, p. 040 3361258, anneli.noroma@hel.fi

Lisätietoa

https://www.facebook.com/laajasalonpalvelutalo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385984
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki